درمان بیماریهای نشیمنگاهی و مقعدی لیــــزر سریـعترین و بهتریــن روش درمانــی

مشاوره رایگان لیزر درمانی

درمان فیستول مقعدی و معرفی کامل انواع روش های درمان

خانم دکتر عاطفه دهقانی

متخصص جراح عمومی

دارای بورد تخصص جراحی با سابقه 10 ساله
متخصص درمان بیماری های کلورکتال و آنورکتال می باشد.

خانم دکتر عاطفه دهقانی با استفاده از لیزر که قابلیت انعقاد خون بعد از برش را دارد می تواند بدون کوچک ترین خونریزی محل بیماری را مشاهده و با دقت دستگاه لیزر بدون آسیب رساندن به بافت سالم بیماری را خارج نماید و فرآیند این درمان در کمتر از 20 دقیقه انجام می شود و بیمار می تواند بعد از جراحی به کار های روزانه خود رسیدگی نماید ، بدون اینکه هیچ گونه نقاهت و دردی داشته باشد.
مرکز درمان بیماری های نشیمنگاه با سابقه 10 ساله در امور تخصصی درمان بیماری های نشیمنگاه، بیش از هزاران عمل موفق ثبت نموده و آماده ارائه خدمات با بالاترین کیفیت به مراجعه کنندگان گرامی میباشد، این مرکز با بهره گیری از متد روز دنیا و بروزترین تجهیزات پزشکی تحت لیسانس سازمان بهداشت جهانی WHO می تواند بهترین خدمات را به مراجعه کنندگان ارائه دهد.

این مرکز با بهره گیری از جدیدترین متد روز دنیا و بروزترین تجهیزات پزشکی تحت لیسانس سازمان بهداشت جهانی WHO می تواند بهترین خدمات را به مراجعه کنندگان گرامی بدهد.

کلینیک پیکاطب با 15 سال سابقه در درمان بیماری های نشیمنگاه آماده ارائه خدمات با بالاترین کیفیت به مراجعه کنندگان محترم می باشد.

پشتوانه ما هزاران عمل موفقی است که در 15 سال فعالیت مرکز انجام داده ایم.

جراحی با لیزر یکی از جدیدترین متدها برای درمان فیستول مقعدی بشمار می‌آید. در جراحی با لیزر بدلیل برش جزئی و انعقاد خون بعد از برش محل, جراحی کاملا برای دید و مانور جراح بسیار باز و شفاف می‌شود و کاملا gdcv ریشه ها و شاخه های جانبی قابل رویت خواهند بود. در لیزر امکان این که ریشه ها ناقص سوزانده شوند بسیار پایین است, به همین دلیل امکان برگشت بیماری بسیار کم و در حد صفر می باشد.

با استفاده از لیزر در جراحی فیستول مقعدی دیگر فرد مراجعه کننده احتیاجی به بستری در بیمارستان ندارد و می توان به محض تشخیص بیماری فیستول مقعدی در همان جلسه اول با لیزر درمان صورت گیرد.

در این روش بیمار با استفاده از بی حسی موضعی هیچ گونه دردی را احساس نمی کند و متخصص جراح با استفاده از لیزر که قابلیت انعقاد خون بعد از برش را دارد می تواند بدون کوچک ترین خونریزی چرک ها و عفونت ها را مشاهده و با دقت دستگاه لیزر بدون آسیب رساندن به بافت سالم در مدت 20 دقیقه کار درمان را انجام دهد.

ما تا بهبودی کامل کنار شما هستیم پشتیبانی رایگان قبل و بعد از درمان تا بهبودی کامل

روش های درمان فیستول مقعدی

برای درمان فیستول مقعدی در ابتدا بیمار باید توسط پزشک معاینه شود ، زیرا روش های مختلفی برای درمان این عارضه وجود دارد.

درمان فیستول مقعدی به روش خانگی و گیاهی فقط می‌تواند به بهبود جزئی فیستول و کاهش درد کمک کند و به طور کامل نمی‌تواند باعث از بین بردن این عارضه شود.

فیستول مقعدی دارای عمق است و با توجه به عمق آن روش درمان مشخص می شود و متفاوت است.

درمان فیستول مقعدی در خانه

باید از پاک کردن و تمیز کردن بیش از حد آن ناحیه و مقعد جلوگیری کرد زیرا باعث ملتهب شدن و خارش می‌شود.

عسل یک ماده ی ضد باکتریایی است که مصرفش به صورت مداوم باعث بهبود کلی سلامت بدن می‌شود.

سیر و پیاز خاصیت سم زایی دارد مصرف آن می تواند باعث کاهش عفونت شود و همینطور به بالا رفتن سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.

مصرف غذای های فیبر دار و سبزیجات باعث می شود که بیمار دفع راحت تری داشته باشد و به تنظیم دستگاه گوارش کمک می‌کند.

مصرف دمنوش پونه کوهی به علت ضد باکتریایی بودن نیز در مصرف مداوم می‌تواند باعث کاهش عفونت شود.

استفاده از دارو و پماد فقط می‌تواند به کاهش درد و علائم کمک کند ، از آن جایی که فیستول محل تجمع چرک و عفونت است استفاده از آنتی بیوتیک ها باعث کاهش درد و التهاب می‌شود و همینطور مصرف آنتی‌بیوتیک پیش از انجام عمل می‌تواند به روند بهبود درمان کمک کند.

درمان فیستول مقعدی به روش جراحی سنتی

هدف از جراحی درمان فیستول مقعدی و جلوگیری از آسیب رساندن به عضلات اسفنکتر (حلقه عضلات باز و بسته کننده مقعد) است ، آسیب رساندن به عضلات اسفنکتر به طور بالقوه می تواند منجر به از دست دادن کنترل روده (بی اختیاری مدفوع) شود.

به طور کلی جراحی فیستول همراه با درد و نقاهت است و صرفا جهت آشنایی بیماران با این روش است.

رایج ترین نوع جراحی فیستول مقعدی فیستولوتومی است. این شامل بریدن در تمام طول فیستول برای باز کردن آن است، بنابراین به عنوان یک اسکار صاف بهبود می یابد.

فیستولوتومی

رایج ترین درمان برای فیستول شناخته شده است ، اما معمولا فقط برای فیستول هایی مناسب است که از عضلات اسفنکتر عبور نمی کنند.

در این روش تمام طول مسیر برش زده میشود تا پوست و عضله آسیب دیده ترمیم شودو پس از گذشت ۱ ماه زخم بهبود پیدا می‌کند و تبدیل به شیار می‌شود.

تکنیک ستن

اگر فیستول شما از بخش قابل توجهی از عضله اسفنکتر مقعد عبور کند و ریسک بی اختیاری مدفوع بالا باشد جراح این عمل را انجام میدهد.

در این روش یک نخ باریک و لوله تخلیه مخصوص در مجرای فیستول قرار می‌گیرد و این باعث می‌شود که عفونت و چرک به طور کامل تخلیه شود و دیگر نیازی به برش ماهیچه های اسفنکتر نیست.

این لوله ۶ الی ۱۲ هفته باقی می‌ماند و بعد از آن در صورت نیاز جراحی فیستول انجام میشود.

فلپ آدوانسمنت

اگر فیستول شما از ماهیچه های اسفنکتر مقعدی عبور کند و انجام فیستولوتومی خطر زیادی برای ایجاد بی اختیاری دارد، ممکن است که روش فلپ در نظر گرفته شود.

در این روش به واسطه بریدن یا خراشیدن فیستول و سپس پوشاندن سوراخی است که در آن وارد روده شده است متاسفانه درصدی از افراد درمان شده به روش فلپ دچار بی اختیاری خفیف شده اند.

پلاگین بیوپروتز

یک پلاگ مخروطی شکل است که از بافت حیوانی ساخته شده است و برای مسدود کردن دهانه داخلی فیستول استفاده می شود.

هدف از این کار جلوگیری از باز شدن مجرای داخلی فیستول است ، این پلاگین با استفاده از بخیه به سر داخلی فیستول متصل می شود و بافت جدید در اطراف پلاگین رشد می کند.

این روش برای مسدود کردن فیستول مقعدی خوب عمل می کند و عوارض بی اختیاری مدفوع را به دنبال ندارد ولی عوارض احتمالی آن شامل درد ، آبسه و جابه جایی پلاگین است.

ابلیشن آندوسکوپی

ابلیشن آندوسکوپی عملی است که یک آندوسکوپ (لوله ای بلند و نازک با یک دوربین کوچک در انتهای آن) در فیستول قرار می گیرد و سپس یک الکترود از داخل آندوسکوپ عبور داده می شود و برای مهر و موم کردن فیستول استفاده می‌شود.

لیفت فیستول

لیفت روشی است برای فیستول هایی است که از عضلات اسفنکتر مقعدی عبور می کنند، جایی که فیستولوتومی بسیار خطرناک است.

در طول درمان ، برشی در پوست بالای فیستول ایجاد می‌شود و ماهیچه‌های اسفنکتر از هم جدا می‌شوند سپس فیستول در هر دو انتها مهر و موم شده باز می شود تا صاف بماند.

این روش تنها چند سالی است که به وجود آمده بنابراین نیاز به تحقیقات بیشتری برای بررسی عملکرد آن نیاز است.

چسب فیبرین

این روش کمتر تهاجمی در درمان فیستول است و شامل تزریق چسبی مخصوص داخل مجرای این بیماری به منظور پر کردن آن و نیز بخیه زدن قسمت خارجی این عارضه توسط پزشک است. این امر موجب می‌شود بافت های فیستول به یکدیگر پیوند خورده و از داخل به خارج ترمیم شوند.

نتایج این روش ضعیف است و موفقیت این روش فقط ۱۴٪ است.

بنابراین اگر به دنبال راهی برای جلوگیری از هدر رفتن وقت و هزینه در درمان فیستول هستید، باید روش درمانی را انتخاب کنید که نتایج آن قطعی تر و عوارض آن کمتر باشد.

خطرات جراحی فیستول به روش سنتی

  • ممکن است بعد از جراحی عفونت بکند که نیاز به مصرف آنتی بیوتیک در یک دوره وجود دارد.
  • احتمال بی اختیاری روده در جراحی بسیار بالاست.
  • ممکن است بیماری هایی مثل هپاتیت و ایدز به بیمار منتقل شود.
  • تشدید و عود فیستول در روش های جراحی آن احتمال دارد.
  • بازگشت دوباره‌ی این عارضه جود دارد.
  • جراحی فیستول همراه با درد و خون ریزی است و نیاز به استراحت بعد از عمل دارد.

لیزر فیستول مقعدی

بهترین روشی که برای درمان فیستول مقعدی شناخته شده است ، لیزر است زیرا با این روش دیگر نیازی به بیهوشی نیست و این عمل سرپایی انجام می‌شود و دوره نقاهت آن نزدیک به صفر است.

این روش کاملا تضمینی و بدون بازگشت است که باعث صرفه جویی در زمان بیماران خواهد شد و فقط در ۲۰ دقیقه برای همیشه از فیستول راحت خواهند شد.

این روش بدون درد و خون ریزی است و بهترین جایگزین برای جراحی های سخت است.

مزیت های لیزر در درمان فیستول مقعدی

  • نیاز به بیهوشی نیست و سرپایی انجام می‌شود.
  • پروسه عمل کوتاه است و بیمار دوره نقاهتی را تجربه نخواهد کرد و نیاز به بستری در بیمارستان وجود ندارد.
  • بدون درد و خون ریزی انجام خواهد شد و اثری از تیغ جراحی نیست.
  • در این روش احتمال بی اختیاری روده وجود ندارد.
  • نیاز به تعویض پانسمان نیست.
  • در این روش بازگشت و عود بیماری نزدیک به صفر است.
  • همچنین در عمل لیزر احتمال انتقال بیماری هایی مانند ایدز و هپاتیت وجود ندارد.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.