درمان بیماریهای نشیمنگاهی و مقعدی لیــــزر سریـعترین و بهتریــن روش درمانــی

مشاوره رایگان لیزر درمانی

درمان پرولاپس رکتوم و معرفی کامل انواع روش های درمان

خانم دکتر عاطفه دهقانی

متخصص جراح عمومی

دارای بورد تخصص جراحی با سابقه 10 ساله
متخصص درمان بیماری های کلورکتال و آنورکتال می باشد.

خانم دکتر عاطفه دهقانی با استفاده از لیزر که قابلیت انعقاد خون بعد از برش را دارد می تواند بدون کوچک ترین خونریزی محل بیماری را مشاهده و با دقت دستگاه لیزر بدون آسیب رساندن به بافت سالم بیماری را خارج نماید و فرآیند این درمان در کمتر از 20 دقیقه انجام می شود و بیمار می تواند بعد از جراحی به کار های روزانه خود رسیدگی نماید ، بدون اینکه هیچ گونه نقاهت و دردی داشته باشد.
مرکز درمان بیماری های نشیمنگاه با سابقه 10 ساله در امور تخصصی درمان بیماری های نشیمنگاه، بیش از هزاران عمل موفق ثبت نموده و آماده ارائه خدمات با بالاترین کیفیت به مراجعه کنندگان گرامی میباشد، این مرکز با بهره گیری از متد روز دنیا و بروزترین تجهیزات پزشکی تحت لیسانس سازمان بهداشت جهانی WHO می تواند بهترین خدمات را به مراجعه کنندگان ارائه دهد.

این مرکز با بهره گیری از جدیدترین متد روز دنیا و بروزترین تجهیزات پزشکی تحت لیسانس سازمان بهداشت جهانی WHO می تواند بهترین خدمات را به مراجعه کنندگان گرامی بدهد.

کلینیک پیکاطب با 15 سال سابقه در درمان بیماری های نشیمنگاه آماده ارائه خدمات با بالاترین کیفیت به مراجعه کنندگان محترم می باشد.

پشتوانه ما هزاران عمل موفقی است که در 15 سال فعالیت مرکز انجام داده ایم.

جراحی با لیزر یکی از جدیدترین متدها برای درمان پرولاپس رکتوم بشمار می‌آید. در جراحی با لیزر بدلیل برش جزئی و انعقاد خون بعد از برش محل, جراحی کاملا برای دید و مانور جراح بسیار باز و شفاف می‌شود و کاملا gdcv ریشه ها و شاخه های جانبی قابل رویت خواهند بود.در لیزر امکان این که ریشه ها ناقص سوزانده شوند بسیار پایین است, به همین دلیل امکان برگشت بیماری بسیار کم و در حد صفر می باشد.

با استفاده از لیزر در جراحی پرولاپس رکتوم دیگر فرد مراجعه کننده احتیاجی به بستری در بیمارستان ندارد و می توان به محض تشخیص بیماری پرولاپس رکتوم در همان جلسه اول با لیزر درمان صورت گیرد.

در این روش بیمار با استفاده از بی حسی موضعی هیچ گونه دردی را احساس نمی کند و متخصص جراح با استفاده از لیزر که قابلیت انعقاد خون بعد از برش را دارد می تواند بدون کوچک ترین خونریزی چرک ها و عفونت ها را مشاهده و با دقت دستگاه لیزر بدون آسیب رساندن به بافت سالم در مدت 20 دقیقه کار درمان را انجام دهد.

ما تا بهبودی کامل کنار شما هستیم پشتیبانی رایگان قبل و بعد از درمان تا بهبودی کامل

انواع روش های درمان پرولاکس رکتوم

برای درمان پرولاپس رکتوم روش های مختلفی وجود دارد که فرد با استفاده از آن روش ها می تواند از شر این عارضه خلاص شود.

این بیماری علاوه بر ظاهر زننده ای که ایجاد می‌کند در صورت درمان نشدن میتواند عوارض متعددی را همراه خود داشته باشد و کل سیستم بدن را درگیر کند همینطور همراه با علائم دردناک باعث اختلال در زندگی و فعالیت طبیعی فرد شود.

درمان پرولاکس رکتوم در خانه

این روش درمان نمی تواند به طور کامل باعث از بین رفتن این عارضه شود فقط می تواند درد ، خون ریزی و التهاب را کاهش دهد به همین علت با استفاده از راهکار ها توقع درمان را نداشته باشید.

رژیم غذایی فیبر دار

استفاده از مواد غذایی فیبر دار و سبزیجات به مقدار کافی زیرا بعث تنظیم دستگاه گوارش کمک می‌کند و دفع مدفوع راحت تر و بدون فشار انجام میشود ، از ملین ها به اندازه مناسب نیز میتوانید استفاده کنید.

لگن آب گرم

هر زمان که احساس درد شدید داشتید از لگن آب گرم استفاده کنید ، باعث تسکین درد در ناحیه مقعد می‌شود.

کمپرس سرد

در زمان التهاب و تورم از کمپرس آب سرد استفاده کنید به کاهش التهاب کمک میکند.

عدم فشار و منظم بودن اجابت مزاج

سعی کنید دستشویی رفتنان به طور منظم باشد و هر موقع احساس مدفوع کردید به دستشویی بروید ، از زور زدن و فشار آورن به خود جدا خودداری کنید.

عدم استفاده از لباس های تنگ

پوشیدن لباس های تنگ باعث فشار به تمام نواحی بدن می‌شود و در زمان طولانی میتواند برای شما آزاردهنده باشد.

مصرف به اندازه آب و مایعات

مصرف آب و مایعات به اندازه کافی باعث نرمی مدفوع می‌شود و به تحرک روده کمک می‌کند با مصرف آب میتوانید دفع راحتی داشته باشید.

پیشگیری از یبوست و اسهال

از دکتر خود مشورت بگیرید و یک رژیم اصولی داشته باشید که هم از یبوست و هم از اسهال جلوگیری کند زیرا یبوست با ایجاد فشار به شما آسیب میزند و اسهال باعث آسیب به بافت های مقعد می‌شود.

ورزش و حرکات نرمشی

ورزش و حرکات نرمشی باعث حرکت روده میشود ، ورزش نکردن و بی تحرکی یکی از عوامل مهم در یبوست است.

استفاده از آلوئه ورا

گیاه آلوئه ورا خواص ضدالتهابی دارد و میتواند در درمان انواع بیماری های نشیمنگاهی مانند پرولاپس رکتوم ، بواسیر و … بسیار موثر باشد.

درمان پرولاپس رکتوم با دارو

هیچ دارو و پمادی تا به امروز شناخته نشده است که بتواند به درمان پرولاکس رکتوم کمک کند. تنها میتوانید از قرص هایی استفاده کنید که باعث نرمی مدفوع شود و کمک کند اجابت مزاج راحتی داشته باشید.

درمان پرولاکس رکتوم به روش جراحی

روش های جراحی مختلفی برای درمان پرولاکس رکتوم وجود دارد ولی به دلیل استفاده از تیغ و چاقو ممکن است عده ای به دلیل ترس به سمت درمان آن نروند.

این عمل های جراحی با عوارض زیادی همراه است و نیاز به یک دوره طولانی استراحت دارد.

این قسمت صرفا به دلیل آشنایی بیماران با این روش و عوارض آن مطرح شده است.

جراحی شکم و رکتوم (مقعد) دو روش متداول در ترمیم پرولاپس رکتوم است.

انواع روش های جراحی پرولاپس رکتوم

جراحی پرولاپس رکتال از طریق شکم (روش ترانس ابدومینال)

روش شکمی به ایجاد برش در عضلات شکم برای مشاهده و کار در شکم گفته می شود. این روش تحت بیهوشی عمومی انجام می شود و روشی است که بیشتر در بزرگسالان استفاده می شود.

این روش ممکن است با تکنیک لاپاراسکوپی صورت بگیرد و برش هایی کوچک بر روی سطح شکم زده می شود تا توسط دستگاهی که به آن دوربین متصل شده است داخل شکم بیمار را ببیند و رکتوم را بازسازی کند.

جراحی بدون لاپاراسکوپ رکتوم به جای اصلی خود بازگردانده می شود و با استفاده از حلقه های مخصوص و یا بخیه به دیواره ی لگن تکیه داده می شود این روش در بیماران مبتلا به عوارض جانبی از ناحیه ی پرینه صورت می گیرد که با عنوان روش ترانس پرینئال شناخته می شود و این نوع درمان برای پرولاپس های کوتاه کاربرد دارد، در این روش لایه داخلی رکتوم برداشته شده و لایه‌ی عضلانی برای کوتاه کردن رکتوم تا می‌شود همینطور برداشتن بخشی از روده برای بیمارانی که یبوست شدید دارند ترجیح داده می شود روش برش شکمی یا ابدومینال روشی میزان عود کمتری نسبت به جراحی از مقعد از آن گزارش شده است.

جراحی پرولاپس رکتال از طریق سوراخ آنال (مقعد)

روش های رکتال مقعدی اغلب در بیماران مسن ، سالخورده و کسانی که مشکلات پزشکی بیشتری دارند استفاده می شود در این روش از بی حسی نخاعی یا اپیدورال به جای بیهوشی عمومی استفاده شود.

جراحی پرولاپس رکتال از طریق سوراخ آنال (مقعد) دو روش متداول دارد :

  • روش آلتمایر
  • روش دلورم
روش آلتمایر

در این روش بخشی که از مقعد خارج شده است قطع می شود و دو سر آن به هم بخیه زده می شود و دو انتهای آن دوباره به یک دیگر متصل میشود.

روش دلورم

این روش برای افرادی که پرولاپس رکتوم در آن‌ها کوتاهتر می‌باشد مناسب است در این روش پوشش خارجی رکتوم خارج می‌شود و فقط پوشش داخلی راست روده برداشته می شود سپس لایه خارجی جمع شده و باقی قسمت ها بخیه زده می شود و لبه های برش خورده داخلی به هم می چسبند و راست روده در داخل کانال مقعد قرار گیرد.

عوارض جراحی پرولاپس رکتوم

  • عود و بازگشت دوباره عارضه
  • احتباس ادرار
  • بی اختیاری روده
  • خون ریزی داخل شکمی یا مقعد
  • ایجاد یبوست
  • عوارض پزشکی جراحی مثل حمله قلبی، پنومونی، ترومبوز وریدی عمیق (لخته شدن خون)
  • عدم بهبود جایی که دو انتهای روده دوباره به هم متصل می شوند

درمان پرولاپس رکتوم به روش لیزر

لیزر به عنوان مدرن و پیشرفته ترین روش برای درمان پرولاپس شناخته شده است و بدون تیغ جراحی انجام میشود و برای همگان مناسب است.

لیزر به عنوان سریع ترین روش شناخته شده است زیرا زمان عمل کوتاه و دوره نقاهت نیز کوتاه است و میزان عود و بازگشت عارضه نزدیک به صفر است.

پرولاپس رکتوم به خودی خود بهبود و درمان نمی‌شود و حتما نیاز دارد به پزشک جهت درمان مراجعه کنید.

لیزر با استفاده از اشعه و پرتو آن عارضه را درمان میکند و دیگر خبری از تیغ و خون نیست.

مزایای درمان پرولاپس رکتوم با لیزر

  • سرپایی بودن عمل بدون نیاز به بستری در بیمارستان
  • دوره نقاهت و استراحت کوتاه
  • بدون پاسمان و نیاز به تعویض پانسمان
  • عدم بیهوشی و استفاده از بی حسی موضعی
  • بدون درد و خون ریزی
  • احتمال عود و بازگشت عارضه نزدیک به صفر

علاوه بر همه این ها دیگر عوارض دردناک بعد از جراحی مثل خون ریزی شکمی یا مقعد ، بی اختیاری روده و… را تجربه نخواهید کرد.

ممکن است شما دوست داشته باشید
2 نظرات
  1. روح انگیز می گوید

    سلام تقریباهشت سال پیش جراحی پرولاپس ازطریق مقعدانجام دادم که متاسفانه بعدازمدتی منجربه بی اختیاری شد بعدمعاینه مشخص شد پرولاپس دومرتبه عودکرده ولی این بار بالاترازرکتوم بود عمل دفع انجام می شد ولی بی اختیاری هم داشتم الان نزدیک یک ماه است پرولاپس کاملا نزدیک رکتوم قراردارد ودفع ندارم هفته ای یکبار آنهم بصورت ناقص سئوالم این است که بالیزر مشکلم برطرف میشه وبی اختیاری ازبین میره یانه وهزینه اش چقدراست ضمنا هفتادوسه سالم است وخانم هستم اگرممکنه ازطریق ایمیل جواب بدین یک دنیا تشکرمی کنم

    1. پیکاطب می گوید

      سلام به شما کاربر محترم
      متاسفانه زمانی که پرولاپس با بی اختیاری مدفوع همراه هستش ، لیزر کارساز نیست و شما باید به بیمارستان مراجعه بفرمایید.
      من سوال شما رو با مشاورین در میان گذاشتم و این جواب خلاصه ای از گفته آنهاست.
      برای اطلاعات بیشتر میتونید با شماره های داخل سایت، هر ساعت از شبانه روز تماس بگیرید و مشاوره کامل رو دریافت کنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.