درمان بیماریهای نشیمنگاهی و مقعدی لیــــزر سریـعترین و بهتریــن روش درمانــی

صفحه‌اصلی » بیماری فیستول مقعدی » عوارض فیستول مقعدی در صورت درمان دیر هنگام

عوارض فیستول مقعدی در صورت درمان دیر هنگام

آنچه در این مقاله می‌خوانید
در صورت درمان نکردن هر نوع عارضه ای به مرور زمان شاهد عوارض آن بیماری خواهیم بود, در ادامه با بررسی کامل عوارض فیستول مقعدی در خدمت شما خواهیم بود, با ما همراه باشید…
عوارض فیستول مقعدی

عوارض فیستول مقعدی

هر بیماری که در انسان به وجود می‌آید علائم و نشانه های مخصوص خود را به دنبال دارد که با شناخت آن نشانه ها می‌توانیم به نوع بیماری خود پی ببریم و سریعا برای درمان آن افدام کنیم.

در صورت درمان نکردن هر نوع عارضه ای به مرور زمان شاهد عوارض آن بیماری خواهیم بود که زندگی ما را تحت تاثیر قرار می‌دهد و روی تمام سیستم و ارگان های ما تاثیر می‌گذارد.

در این مقاله به عوارض فیستول مقعدی پرداخته ایم ، پس تا انتها همراه ما باشید.

احتباس ادراری از عوارض فیستول

احتباس ادراری عارضه ای است که در آن، مثانه، حتی اگر پر باشد، به طور کامل تخلیه نمی شود و اغلب اوقات فرد بعد از ادرار کردن دوباره احساس می کند نیاز شدید به ادرار و تخلیه دارد.

خون ریزی

اگر فیستول به موقع درمان نشد فرد ممکن است دچار خون ریزی شدید از ناحیه فیستول شود.

خونریزی از عوارض فیستول مقعدی است اگر به موقع درمان نشود.

تشکیل لخته درون هموروئید

زمانی که خون در هموروئید خارجی جمع شده و باعث تشکیل لخته در این زائده شود، به آن هموروئید ترومبوز می‌گویند. این نوع عارضه باعث درد شدید شده و تورم و التهاب ایجاد می‌کند فیستول ممکن است به وجود آورنده این زائده شود.

احتباس مدفوع

این مشکل ممکن است باعث بار شدن مدفوع (احتباس توده‌ای از مدفوع با هر غلظتی) یا فشردگی مدفوع (احتباس توده‌ای از مدفوع سفت) شود، این توده می‌تواند باعث کش آمدن دیواره‌های رکتوم یا کولون شده و مگا رکتوم و یا مگاکولون را ایجاد کند.

احتباس مدفوع نیز از دیگر عوارض فیستول مقعدی است.

عوارض فیستول مقعدی بعد از جراحی

ممکن است بعد از جراحی فیستول نیز شاهد عوارضی باشد زیرا جراحی روشی نا ایمن است و ممکن است بعد از عمل مشکلاتی را برای شما به وجود بیاورد. برای خلاص شدن از فیستول مقعدی و حتی عوارض بعد از جراحی ما به شما عمل به روش لیزر را پیشنهاد می‌کنیم که در سریع ترین زمان انجام می‌شود و عوارض و مشکلی را به دنبال خود ندارد.

تنگی مقعد

باریکی بیش از حد عضله لوله ای مقعد به صورتی که قادر به انجام عملکرد خود به طور طبیعی نباشد، از آن به عنوان تنگی مقعدی یاد می شود. به عبارت دیگر باریک شدن کانال مقعد درست قبل از اسفنکتر مقعدی (اسفنکتر داخلی و خارجی) را تنگی مقعدی می نامند. تنگی مقعد دفع مدفوع را مشکل میکند.

عود فیستول

در مواقعی که جراحی به روش سنتی باشد و فیستول همراه با آبسه های متعدد باشد احتمال عود فیستول مقعدی بعد از جراحی بسیار بالاست. برای جلوگیری از عود فیستول مقعدی میتوانید از روش های مدرن مثل لیزر استفاده کنید.

بی اختیاری روده

بی اختیاری مدفوع ناتوانی در کنترل حرکات روده است که باعث می شود مدفوع از راست روده نشت کند بی اختیاری مدفوع از نشت گهگاهی مدفوع در حین دفع باد معده تا از دست دادن کامل کنترل روده متغیر است.

جراحی فیستول می تواند باعث آسیب رساندن به عضلات اسفنکتر مقعد شود, به خصوص هنگامی که فیستول شامل عضلات اسفنکتر می شود.

عفونت

در جراحی هایی که برش هایی به داخل پوست انجام می شود خطر ابتلا به عفونت را ایجاد می کنند از جمله روش فیستولکتومی که برای درمان فیستول رایج است در این تکنیک های جراحی فیستول ممکن است این روش در چندین مرحله تکمیل شود در چنین مواردی، عفونت فیستول ممکن است در سراسر بدن گسترش یابد و باعث عفونت سیستمیک و چند اندام و بافت گوناگون بدن یا همه بدن را هدف قرار دهد.

بهبود زخم با تاخیر زیاد

سرعت ترمیم زخم‌ها در انسان‌ها متفاوت است اما حداقل و حداکثرهایی دارد و بسته به نوع زخم، چند روز تا چند هفته طول می‌کشد تا به طور کامل ترمیم شوند زخم ایجاد شده بعد از عمل فیستول باید تا ۱۲ هفته به طور ناپدید و از بین برود ولی اگر روند طبیعی ترمیم با اختلال مواجه شود، زخم‌ها با تاخیر درمان می‌شوند.

امتیاز شما به این مقاله
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *