درمان بیماریهای نشیمنگاهی و مقعدی لیــــزر سریـعترین و بهتریــن روش درمانــی

صفحه‌اصلی » بیماری پرولاپس رکتوم » عوارض پرولاپس رکتوم در صورت عدم درمان

عوارض پرولاپس رکتوم در صورت عدم درمان

آنچه در این مقاله می‌خوانید
در صورت درمان نشدن پرولاپس رکتوم این بیماری عوارضی را به دنبال خود خواهد داشت. در این مقاله به بررسی مهمترین عوارض پرولاپس رکتوم می پردازیم, با ما همراه باشید
عوارض پرولاپس رکتوم

عوارض پرولاپس رکتوم

در صورت درمان نشدن پرولاپس رکتوم این بیماری عوارضی را به دنبال خود خواهد داشت. متاسفانه بیشتر افراد از مطرح کردن این موضوعات با پزشک خجالت می‌کشند ولی در وهله اول سلامتی شما از همه چیز مهم تر است. اگر تاخیر در درمان پرولاپس رکتوم به وجود بیاید شاهد عوارضی خواهید بود که ممکن است زندگی و فعالیت های روزانه‌تان را تحت تاثیر خود و مختل کند.

عوارض پرولاپس رکتوم به شرح زیر است :

یبوست از عوارض پرولاپس رکتوم

این عارضه جز رایج ترین عواض پرولاپس رکتوم است و این افراد عمدتا دفع مدفوع سختی را تجربه خواهند کرد و حدود ۶۰٪ افرادی که پرولاپس رکتوم دارند از یبوست رنج می‌برند.

قطع خون رسانی

پرولاپس رکتومی که نتوان آن را به داخل راست روده برگرداند, باعث میشود که خون رسانی به پرولاپس قطع شود به این عارضه خفگی می گویند و بسیار دردناک است.

قطع خونرسانی به ناحیه پرولاپس از عوارض پرولاپس رکتوم می باشد.

بی اختیاری روده

بیشتر افراد بی اختیای روده را تجربه می‌کنند که باعث بی اختیاری مدفوع و گاز روده می‌شود و حدود ۵۰ الی ۷۰ درصد از مبتلایان را درگیر می کند. این عارضه از عوارض پرولاپس رکتوم نیز محسوب می شود.

انسداد مجرای خروجی

مسدود شدن مجرای خروجی مقعد از عوارض پرولاپس رکتوم می باشد که باعث دفع سخت می‌شود.

تضعیف فعالیت عضلات کولون

روده بزرگ (کلون) اندامی عضلانی است که در انتهای دستگاه گوارش قرار گرفته است عملکرد اصلی روده بزرگ، جذب آب، مواد معدنی و الکترولیتها و نیز حذف مواد زاید از بدن است. روده بزرگ، راست روده و عضلات منقبض کننده مقعد، حرکت طبیعی روده را کنترل میکنند ، وجود پرولاپس رکتوم باعث اختلال در عملکرد روده می شود.

سندرم زخم منفرد رکتال

سندرم زخم منفرد رکتوم وضعیتی است که در آن یک یا تعداد بیشتری زخم سر باز در رکتوم ایجاد می‌شود و میتواند منجر به درد و خونریزی شود.

آسیب به اسفنکتر

این بخش عضله‌ای موجب باز و بسته شدن مقعد می‌شود و اگر آسیب ببینید موجب اختلال در عملکرد آن می‌شود.

قانقاریا از عوارض پرولاپس رکتوم

به علت وجود پرولاپس رکتوم ممکن است قانقاریا رخ دهد یا بافت خفه شده رکتوم تحلیل و از بین رود.

این بیماری یکی از انواع بافت‌مردگی در بدن است و عفونت زخم‌ها یا آسیب خوردن به بافت‌ها باعث آن می‌شود هنگامی که بافت بخشی از بدن به خاطر فقدان خون‌رسانی بمیرد قانقاریا رخ می‌دهد.

ابتلا به قانقاریا نیز می تواند از عوارض پرولاپس رکتوم در صورت عدم رسیدگی و درمان آن باشد.

عارضه پرولاپس رکتوم

رکتوم قسمت پایینی روده بزرگ است, جایی که مدفوع در آن تشکیل می شود. اگر رکتوم از محل طبیعی خود در بدن خارج و از دهانه مقعد بیرون بزند، به این عارضه پرولاپس رکتوم یا افتادگی رکتوم گفته می شود.

افتادگی رکتوم به دلیل ضعیف شدن ماهیچه هایی است که آن را در جای خود نگه می دارند.

راست روده آخرین بخش روده بزرگ قبل از مقعد است اینجاست که مدفوع برای خروج از بدن شما تشکیل و آماده می شود هنگامی که مدفوع وارد راست روده شما می شود، میل به اجابت مزاج را تحریک می کند و شبکه ای از ماهیچه ها مدفوع را از طریق مقعد به بیرون میراند اما زمانی که پرولاپس رکتوم رخ می دهد، خود رکتوم با آن حرکت می کند و به داخل کانال مقعدی می‌لغزد و گاهی اوقات از طرف دیگر خارج می شود, پرولاپس رکتوم ممکن است شبیه بواسیر یا هموروئید باشد.

پرولاپس اصطلاحی است که برای توصیف هر عضوی از بدن که از موقعیت طبیعی خود در بدن شما خارج شده است گفته می شود و به این معنی است که عضلات پشتیبان ضعیف شده اند و برخی از این اتفاقات با افزایش سن طبیعی است.

درمان پرولاپس رکتوم با لیزر

لیزر به عنوان بهترین و مدرن ترین روش برای درمان بیماری های نشیمنگاهی شناخته شده است که بدون درد و خونریزی و با کمترین صرف زمان انجام می‌شود.

پرولاپس خود به خود از بین نمی‌رود به تعویق انداختن پروسه درمان موجب افتادگی عضلات مقعد و پیشرفت بیماری خواهد شد.

در روش لیزر جراح با استفاده از لیزر که قابلیت انعقاد خون بعد از برش را دارد می تواند بدون کوچک ترین خونریزی چرک ها و عفونت ها را مشاهده و با دقت دستگاه لیزر بدون آسیب رساندن به بافت سالم درمان را انجام دهد.

مزایای لیزر پرولاپس یا افتادگی رکتوم

  • سرپایی بودن عمل بدون نیاز به بستری
  • دوره نقاهت و استراحت کوتاه
  • مدت زمان کوتاه عمل (۱۵ الی ۳۰ دقیقه)
  • بدون درد و خونریزی
  • بدون نیاز به پانسمان
  • بدون بیهوشی

مرکز تخصصی درمان بیماری های نشیمنگاهی

کلینیک تخصصی پیکاطب مجهزترین مرکز درمان بیماری های نشیمنگاهی با لیزر می باشد.

کارشناسان و مشاورین ما بصورت 24 ساعته آماده خدمت رسانی به شما عزیزان هستند.

شما کاربران گرامی می توانید از طریق شماره های داخل سایت یا از صفحه تماس با ما به صورت 24 ساعته و کاملا رایگان با این مرکز در ارتباط باشید.

در این مقاله سعی ما بر این بود که شما را با عوارض پرولاپس رکتوم آشنا کنیم, تا شاید کمکی در جهت پیگیری سریعتر و بهتر روند درمان شما کرده باشیم. از همراهی شما متشکریم.

امتیاز شما به این مقاله
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *